azhar's FotoPage

By: azhar mansor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 25-Oct-2009 23:30 Email | Share | | Bookmark
Training class dengan Adhadi

Banyak yang dipelajari. Tapi xsempat nak shoot & praktik kat site. Rasanya mendengar dengan teliti dan faham lagi bagus dari menembak berterusan walau semasa cikgu sedang mengajar.

Yana & Wahida



Waqas & Yana







Wednesday, 27-May-2009 10:44 Email | Share | | Bookmark
salih & aina

Dah agak lama tak shoot wedding. Kali ni dapat tag ngn abg syam.
TQ Abg Syam!
















Selamat Pengantin Baru!!

P/s: Kawan2 yang belum kawen lagi tu,
jgn lupa hire kami bile kawen nanti ye!!





Wednesday, 20-May-2009 16:33 Email | Share | | Bookmark
busking at TC

mase aku lepak kt TC last week aku teserempak ngn diorg tgh busking






sempat la snap one shot ngn 'robot'..
dtg la TC ktn kalu nk tgk diorg ni.


pic snap by Wani


Tuesday, 19-May-2009 13:53 Email | Share | | Bookmark
kasut

Kasut kecil je aku pakai. Bile nk besar..




p/s:kasut mylin aku pinjam




Saturday, 25-Apr-2009 14:54 Email | Share | | Bookmark
FAUNA

beberapa fauna yang di capture pada 25April.


butterfly


dragonfly


cat-cannot fly






[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net